Simpele, heldere en frisse illustraties en grafische ontwerpen. Analoog en digitaal, collages en prints of combinaties hiervan, geschikt voor verschillende projecten. Een illustratie biedt een enorme meerwaarde en is altijd uniek en passend. Een beeld versterkt en verhelderd of vervangt verbale communicatie.

Mijn stijl is veelzijdig en toepasbaar voor ondermeer stationery, websites, visual content, een logo. Denk ook aan illustraties voor bij een blog, een artikel in een tijdschrift of voor een boek(omslag). Afhankelijk van jouw wensen en doel kiezen we samen een passende stijl voor de illustratie. Het is belangrijk dat de stijl past bij de boodschap van jouw verhaal.

Van inspiratie tot ontwerp

Het begint altijd eerst met een persoonlijk gesprek waarin ik aan de hand van een stappenplan achterhaal wat jouw ideeën en wensen zijn. Vervolgens begin ik met de 'creative research'. Alle bronnen visualiseer ik in schetsen, moodboards en kleurenpalet's, die we samen bespreken, de feedback verwerk ik. Na maximaal drie schetsen, en als alles naar wens is, begin ik met het uitwerken van de schets. Jij krijgt uiteindelijk het juiste bestand aangeleverd. 

Tarieven

Ik werk met een uurtarief. Elk project heeft zijn eigen kostenplaatje in verband met de tijd die ik eraan besteed. Vanzelfsprekend geef ik je vooraf een indicatie van het aantal uren dat ik aan je project zal moeten besteden. Wil je een passende illustratief ontwerp laten maken? Maak vrijblijvend een gratis afspraak.